DHRS beschikt over 3 verblijfsaccommodaties, 1 appartement voor 4 personen en 2 studio’s voor 2 personen. Deze 2 studio’s kunnen tevens aan elkaar gekoppeld kan worden zodat er een royaal 4 persoons appartement ontstaat. .

4 Persoons appartement Prinseweg 3a, Domburg

In dit ruime en sfeervolle ingerichte appartement voor 4 personen met grote woonkamer en keuken voelt u zich gelijk thuis. In de zomer kunt u de grote deuren openslaan naar het terras, in de winter houdt de vloerverwarming u behaaglijk warm. De keuken is voorzien van alle moderne gemakken zoals magnetron, afwasmachine, elektrische kookplaten, waterkoker, koffiezetapparaat, etc. Verder beschikt dit appartement over kabel tv , dvd speler en stereo-installatie. De bovenverdieping bestaat uit twee slaapkamers. Elke kamer beschikt over twee afzonderlijke bedden (kunnen aan elkaar geschoven worden). Het appartement wordt standaard voorzien van bedlinnen en handdooeken. De badkamer is voorzien van douche en toilet. Kostbare zaken plaatst u in uw eigen kluis en ook voor de auto heeft u een eigen parkeerplaats aan huis. Het appartement is inclusief bedlinnen en handdoeken. Roken niet toegestaan.

Gratis WIFI.

Bekijk ons prijsoverzicht

2 Persoons Studio de luxe Prinseweg 3a, Domburg

Foto’s studio beneden

De studio de Luxe is een sfeervolle ruime studio voor 2 personen. Het kenmerkende van een studio is dat alles zich in een aaneengesloten ruimte bevindt. De studio is geschikt voor 2 personen en voorzien van twee afzonderlijke bedden (kunnen aan elkaar geschoven worden). De woonkamer is voorzien van een comfortabele zit-/ slaapbank. Hierdoor ontstaat er een extra slaapplaats. Verder heeft u beschikking over kabel tv en dvd speler. De keuken met eethoek heeft o.a. een magnetron, elektronische kookplaten, een koffiezetapparaat, een vaatwasser en een waterkoker. Verder heeft u in de studio een eigen kluisje. De studio wordt standaard voorzien van bedlinnen en handdoeken. De studio beneden heeft een compleet gerenoveerde badkamer met douche en toilet en de grote deuren van het zitgedeelte kunt u openslaan naar uw prive terras.
Voor de auto heeft u een eigen parkeerplaats. De studio beschikt over airconditioning. Roken is niet toegestaan.

Gratis WIFI.

2 Persoons Studio Standaard  Prinseweg 3a, Domburg

De studio standaard is een sfeervolle ruime studio voor 2 personen op de 1e etage. Het kenmerkende van een studio is dat alles zich in een aaneengesloten ruimte bevindt. De studio is geschikt voor 2 personen en voorzien van twee afzonderlijke bedden (kunnen aan elkaar geschoven worden). De woonkamer is voorzien van een comfortabele zit-/ slaapbank. Hierdoor ontstaat er een extra slaapplaats. Verder heeft u beschikking over kabel tv en dvd speler. De keuken met eethoek heeft o.a. een magnetron, elektronische kookplaten, een koffiezetapparaat, een vaatwasser en een waterkoker. Verder heeft u in de studio een eigen kluisje. De studio wordt standaard voorzien van bedlinnen en handdoeken. De studio boven heeft een compleet gerenoveerde badkamer met bad, douche en toilet. Beneden in de tuin heeft u een prive terras.
Voor de auto heeft u een eigen parkeerplaats. De studio beschikt over airconditioning. Roken is niet toegestaan.

Gratis WIFI.

Foto’s studio standard met beneden terras.

Twee studio’s geschakeld Prinseweg 3a, Domburg

De mogelijkheid bestaat om de studio de luxe te schakelen met de studio standaard. Op deze manier ontstaat er een riant appartement voor 4 personen.

Bekijk ons prijsoverzicht

Like