DHRS beschikt over 3 verblijfsaccommodaties, 1 appartement voor 4 personen en 2 studio’s voor 2 personen. Deze 2 studio’s kunnen tevens aan elkaar gekoppeld kan worden zodat er een royaal 4 persoons appartement ontstaat. .

4 Persoons appartement Prinseweg 3a, Domburg

In dit ruime en sfeervolle ingerichte appartement voor 4 personen met grote woonkamer en keuken voelt u zich gelijk thuis. In de zomer kunt u de grote deuren openslaan naar het terras, in de winter houdt de vloerverwarming u behaaglijk warm. De keuken is voorzien van alle moderne gemakken zoals magnetron, afwasmachine, elektrische kookplaten, waterkoker, koffiezetapparaat, etc. Verder beschikt dit appartement over kabel tv , dvd speler en stereo-installatie. De bovenverdieping bestaat uit twee slaapkamers. Elke kamer beschikt over twee afzonderlijke bedden (kunnen aan elkaar geschoven worden). Het appartement wordt standaard voorzien van bedlinnen en handdooeken. De badkamer is voorzien van bad, douche en toilet. Kostbare zaken plaatst u in uw eigen kluis en ook voor de auto heeft u een eigen parkeerplaats aan huis. Het appartement is inclusief bedlinnen en handdoeken. Roken niet toegestaan.

Gratis WIFI.

Bekijk ons prijsoverzicht

2 Persoons Studio’s (de luxe en standaard) Prinseweg 3a, Domburg

Foto’s studio beneden

Het kenmerkende van een studio is dat alles zich in een aaneengesloten ruimte bevindt.
Beide studio’s zijn geschikt voor 2 personen en voorzien van twee afzonderlijke bedden (kunnen aan elkaar geschoven worden). De woonkamer is voorzien van een comfortabele zit-/ slaapbank. Hierdoor ontstaat er een extra slaapplaats. Verder heeft u beschikking over kabel tv en dvd speler. De keuken met eethoek heeft o.a. een magnetron, elektronische kookplaten, een koffiezetapparaat en een waterkoker. Verder heeft u in elke studio een eigen kluisje. De studio’s worden standaard voorzien van bedlinnen en handdoeken. De studio beneden heeft een badkamer met douche toilet en een terras.
De studio boven heeft een badkamer met bad, douche toilet en een prive terras op de begane grond. Voor de auto heeft u een eigen parkeerplaats. Roken niet toegestaan.

Gratis WIFI.

Beiden Studio’s beschikken over airconditioning.

Foto’s studio boven met beneden terras.

Twee studio’s geschakeld Prinseweg 3a, Domburg

De mogelijkheid bestaat om de studio de luxe te schakelen met de studio standaard. Op deze manier ontstaat er een riant appartement voor 4 personen.

Bekijk ons prijsoverzicht

Like