Domburg Holiday Resort Stables is een klein landelijk gelegen familiebedrijf waar u gastvrij wordt ontvangenen. Het biedt ruiter en paard vele mogelijkheden. Zo kan DHRS uw ideale vakantieadres zijn maar DHRS is tevens ook een succesvolle trainingsaccommodatie waar u en uw paard allround opgeleid kunnen worden. We hanteren graag een lange termijn visie zodat er in rust gewerkt wordt aan een stevige basis waar in de toekomst (alleen) door u mee verder gewerkt kan worden. Doordat we kleinschalig zijn kunnen we gemakkelijk tegemoet komen aan uw en uw paard’s specifieke wensen.

We zijn in de afgelopen jaren deskundig geworden in het trainen van paard en ruiter en het management eromheen. Naast het rijden moet het totale plaatje eromheen kloppen. Voor ons zijn dit aspecten zoals sociaal contact tussen de paarden, veel bewegingsvrijheid, de juiste voeding, hoefsmid, veterinaire begeleiding, etc.

Maar ook persoonlijke aandacht voor de ruiter is erg belangrijk in het totaal beeld. Door de persoonlijke ervaring met ‘sport psychologie’ kunnen we ook hierin enkele nuttige handvaten aanreiken om sterker en beter voorbereid op de wedstrijd te komen.

Verder zijn we van mening dat afwisseling van groot belang is in de training van uw paard. Door de verschillende faciliteiten op het bedrijf zijn we ook in staat om deze afwisseling aan te bieden. De heuvel, de waterbak, cavaletti’s en bijvoorbeeld de galoppeermogelijkheden worden regelmatig gebruikt in de training. Meer over ons en onze visie vindt u onder over ons

Concreet kunnen we u de volgen de producten aanbieden:

  • Lessen in de drie disciplines dressuur, springen en eventing van beginnende ruiter tot op internationaal niveau. De lessen worden voor het grootste gedeelte bij ons thuis gegeven. Lesgeven op locatie in overleg.
  • Onbeperkte begeleiding en les tegen een vast bedrag per maand. Vaak zijn dit periodes van een paar maanden waarin bijna elke dag intensief onder begeleiding getraind wordt.
  • Opleiding en corrigeren van uw paard. Dit betekent dat we per paard bekijken wat er nodig is en in overleg met de eigenaar een plan maken.
  • U paard meenemen op vakantie. Dit kan ik combinatie zijn met één van onze eigen accommodaties maar ook in combinatie met een accommodatie elders in Domburg.
  • Onder begeleiding naar het strand.
  • Begeleiding in het revalidatietraject.
  • Longeerlessen. Per paard wordt er gekeken welke methode het best geschikt is. Zelf werken we veel met de concord longe maar ook andere methodes worden veelvuldig toegepast.

 

Like